Актрисата с роля в нов хорър Мария Бакалова ще се снима

...
Актрисата с роля в нов хорър Мария Бакалова ще се снима
Коментари Харесай

Мария Бакалова снима с продуцента на Батман

Актрисата с роля в нов хорър

 

Мария Бакалова ще се снима във кино лентата на ужасите Страната на Бога. Сред продуцентите му е и Мат Рийвс, основал Батман. Бакалова ще размени актрисата Мелиса Барера и ще влезе в ролята на млада жена, която пътува до Кентъки, с цел да се срещне с годеника си. Впоследствие обаче разкрива злокобна тайнственост и нейната американска фантазия се трансформира в призрачен сън. Снимките на лентата ще стартират в Румъния през март следващата година, оповестява Дедлайн.

 

Сценарист е Уил Суудик, работил по сериала Westworld, а режисьор е Егор Абраменко. Той е създател на съветския научно-фантастичен филм на ужасите от 2020 г - Спутник. Актрисата последно се снима и в хорър шлагера Bodies Bodies Bodies. Освен това, тя озвучи Космо Спасителя в Пазители на галактиката 3.

 
Предстои да я забележим дружно с Емилия Джоунс и Скут Макнейри в продуцираната от София Копола драма Fairyland, чиято международна премиера се състоя на тазгодишния фестивал Сънданс. В момента Бакалова е в София, а за последно качи в обществените мрежи фотография от столичен хотел.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР